Маневицький форум

Місце для спілкування і хорошого настрою
Сьогодні: 21 січня, 2018, 23:27

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 72 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 09 серпня, 2007, 11:09 
Офлайн
Форумчанин
Аватар користувача

З нами з: 22 травня, 2007, 14:03
Повідомлення: 1212
Звідки: м.Кременець, Тернопільська обл.
ну, часом закону треба коритися. Думаю,якби серйозно за те взялися, то штрафів би назбирали на цілий бюджет України на рік :D


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 09 серпня, 2007, 12:05 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
SaniaPL написав:
Не полетів би. Думаю в нас скоріше вони б з вікон летіли, якщо б їх взагалі хтось впускав в дім.

:lol: Тоже варіант :lol: :lol:


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 09 серпня, 2007, 12:28 
Офлайн
Форумчанин
Аватар користувача

З нами з: 22 травня, 2007, 14:03
Повідомлення: 1212
Звідки: м.Кременець, Тернопільська обл.
Ну-ну... дай Бог, шоб їм не здумалося до нас на квартиру завітати :)


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 09 серпня, 2007, 12:40 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
Я би в такому випадку купив 2 вінта - один для нормального використання - другий для показухи. Чуть де постукали - бігом замінив вінт під прєдлогом - "я голий, зачекайте..." І всі дєла. Не найкращий варіант, але дієвий )


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 09 серпня, 2007, 12:45 
Офлайн
Форумчанин
Аватар користувача

З нами з: 22 травня, 2007, 14:03
Повідомлення: 1212
Звідки: м.Кременець, Тернопільська обл.
Ну, якшо я куплю ліцензійні проги для одного вінта, то нафіг мені робити другий з неліцензійними?
Хіба пісеньки туди закидати.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 09 серпня, 2007, 12:48 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
Тю. На вінт для показухи кидаєш декілька стрьомних дешевих ліцензійних - щоб хоч якісь були там, а не голий Віндовс без програм. А на інший всю піратщину, яка тобі потрібна і все. Зайшли - нате вам мою скромну колекцію застарілого софта. Вийшли - ставиш собі вінт з усім потрібним
А якщо ще дістати спеціальний карман для вінчестера - тоді взагалі міняти його можна за 15 секунд )))


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 09 серпня, 2007, 12:52 
Офлайн
Форумчанин
Аватар користувача

З нами з: 22 травня, 2007, 14:03
Повідомлення: 1212
Звідки: м.Кременець, Тернопільська обл.
ееее... то Сані кажи... я посередній хакер :D Навіть не змогла настроїти сітку між 2 компами за допомогою кабеля.. :oops: жах який.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 09 серпня, 2007, 12:55 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
І мені не завжди вдавалось настроїти сітку між двома компами )


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 09 серпня, 2007, 12:56 
Офлайн
Форумчанин
Аватар користувача

З нами з: 22 травня, 2007, 14:03
Повідомлення: 1212
Звідки: м.Кременець, Тернопільська обл.
8) втішив. а то я вже подумала. шо я повна нездара!
Але кожного разу. як гляну на мого шефа, то розумію, шо я геній. Він між закладками в вікні переключитися не може, каже, шо комп якийсь странний :lol:


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 01 вересня, 2007, 17:07 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
Сьогодні вирішив почати закачку дистрибутивів творіння рук і голови Лінуса Торвальдса.
Його фото, доречі:Зображення Сьогодні і сам вперше побачив як він виглядає. Через добу-другу, як докачаю все те вже зможу поставити і попробувати поюзати. Враженнями поділюся обов"язково. :D


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 02 вересня, 2007, 17:33 
Офлайн
Модератор
Аватар користувача

З нами з: 18 липня, 2007, 14:37
Повідомлення: 262
Звідки: Маневичі
БАЧИВ LINUX "вживу", прикольна річ. Який реліз ставитимеш?


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 02 вересня, 2007, 18:48 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
Slackware Linux. Версію не пам"ятаю точно. Коли закачаю - скажу.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 12 вересня, 2007, 00:21 
Офлайн
Форумчанин
Аватар користувача

З нами з: 11 вересня, 2007, 23:37
Повідомлення: 23
Polskanova
є така вінда, та пакети програм, в україні по-моєму називаються корпоративні версії, для них потрібна одна активація, але точно не знаю...

_________________
Ми люди не місцеві, але хороші ;)


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 12 вересня, 2007, 10:17 
Офлайн
Форумчанин
Аватар користувача

З нами з: 22 травня, 2007, 14:03
Повідомлення: 1212
Звідки: м.Кременець, Тернопільська обл.
от мені тра було таке на компи, але виявилося. що на одному має стояли ліцензійна Вінда... в мене на роботі 2 компа, але ні на одному я її не бачу... :? навіть дисків системних ніде нема... одним словои, хто його зна, шо тут було до мене.. :)


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 22 вересня, 2007, 18:44 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
Про Лінукс - пишу зараз з версії, що запускається з СіДіеРки - KNOPPIX Linux. Доречі багатьом би радив мати у себе диск з образом такої ОСі - якщо щось критичне сталось - загружаєшся з диску і маєш повноцінну ОСь з виходом в інет, підтримкою мультимедіа, аською і все таке. Зi Slackware Linux не склалось у мене - там майже відсутній графічний інтерфейс і отак одразу встановити його з командної строки зовсім нелегко. На даний момент на харді дві ОСі є - MyLinux 3.2 українська версія побудована на базі Fedora Core 3 (теж одна з версій Лінукса - їх доречі тьма тьмуща) і при установці там присутній графічний інтерфейс. Встановити вдалося разу так з 8-го мабуть... Що вже говорити про командну строку Slackware? Ну і звичайно, що є ВінХР як і у всіх. Від МайЛінукса враження не найкращі - хоч і багато програм мають підтримку графічного інтерфейсу, проте як постійну ОСь я би собі її не ставив. Робили її українці і вона дуже глючна. Щодо інших версій Лінукса, то кажуть так - Якщо ви працювали з МайЛінукс, Ред Хот або Мандрівою новіших версій, то ви знаєте лише ці ОСі. Якщо ви працювали зі Slackware, то ви знаєте про Лінукс все. Тут основна проблема та, що багато налаштувань і установку програм потрібно проводити з допомогою командної строки і відповідних команд, а не так як у Вінді - коли є всі кнопки і пояснення біля них, або й справка. Тут основна справка то інтернет )))
Зображення :)


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 22 вересня, 2007, 18:59 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 09 травня, 2007, 21:02
Повідомлення: 1490
Звідки: Львів-Маневичі
Зображення
Да, круто, даш мені диск я подивлюся :shock:

_________________
Мій особистий блог


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 22 вересня, 2007, 19:00 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
Та власне ти його так само як і я можеш злити з нету. ))


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 22 вересня, 2007, 19:02 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 09 травня, 2007, 21:02
Повідомлення: 1490
Звідки: Львів-Маневичі
не так само, бо трафік буває платним. Дай ссилку я на роботі спробую стянути

_________________
Мій особистий блог


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 22 вересня, 2007, 19:37 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
www.google.com :D Думаєш я пам"ятаю де я його качав?
Шукай за ключовими словами KNOPPIX Live CD


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 22 вересня, 2007, 19:44 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
Ще одна цікава ссилочка на Скріншот Лінухів http://img231.imageshack.us/my.php?imag ... 711vi8.png


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 24 вересня, 2007, 00:16 
Офлайн
Форумчанин
Аватар користувача

З нами з: 11 вересня, 2007, 23:37
Повідомлення: 23
Гм, а я давно бавився з лінуксом, але все ніяк не виходило навіть на довго на ньому "повиснути". Але зовсім недавно віруси так покоцали вінду, що повністю перейшов на лінукс (Fedora Core 7). подолаштовував все, і так там і висіли 2 тижні...

Але все одно там є речі, які мене поки що не задовільняють, поки що ;)

ПС: Лайв сіді є і віндовс ХР

_________________
Ми люди не місцеві, але хороші ;)


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 24 вересня, 2007, 09:20 
Офлайн
Форумчанин
Аватар користувача

З нами з: 11 вересня, 2007, 23:37
Повідомлення: 23
Макс
ftp://ftp.linux.org.ua - Це якщо я не спізнився.....

є ще тут ціікавеньке: ftp://ftp.univ.kiev.ua/pub/OS/Linux/

_________________
Ми люди не місцеві, але хороші ;)


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 06 жовтня, 2007, 10:08 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 09 травня, 2007, 21:02
Повідомлення: 1490
Звідки: Львів-Маневичі
Люди, порадьте якусь програмку яка б в заданий час вимикала компа, а то засинаю і комп працює цілу ніч :?

_________________
Мій особистий блог


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 06 жовтня, 2007, 14:56 
Офлайн
Форумчанин
Аватар користувача

З нами з: 11 вересня, 2007, 23:37
Повідомлення: 23
віндосовський планувальщик завдань, команду reboot -a (-t чи -s) почитай мануал ))))

_________________
Ми люди не місцеві, але хороші ;)


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 07 жовтня, 2007, 00:34 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
Ну якщо вже через команду, то краще я думаю shutdown з флагами -s or -t or -a бо, власне, reboot - це перезагрузка, а не вимкнення і працює здається лише в Лінуксі. Та й в планувальнику завдань вінди я не зустрічав можливості прописати команду та ще й з флагом. Потрібно просто вказати файл.ехе який і вирубить комп. Плюс мануал читати думаю теж не потрібно - достатньо в командній строці ввести shutdown /? і все сама й розкаже - -s це завершення роботи компа -t - таймаут завершення роботи (тобто через скільки часу завершити роботу) -a - це припинення завершення роботи компа. Якщо, звісно, встигнеш ввести цей параметр :)
--------------------------------
Щоб довго не експериментувати робимо так. Ліземо і знаходимо файл shutdown.exe по path: C:\Windows\system32\ Робим йому ярлик на робочому столі. Потім ліземо у властивості ярлика і там де прописаний шлях до нього, після того всього дописуємо "-s -t 0" Жмемо Застосувати. Тоді в планувальнику завдань виставляємо виконати цей ярлик в заданий час. Для тесту краще погратися з ВінАмпом наприклад, щоб навчитися правильно налаштовувати цей планувальник, бо він щось там матюкається з приводу облікового запису. І всьо - маємо шастя :) Ги...


Догори
 Профіль  
 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 72 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3  Далі

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  
cron
Блог про електроінструменти, садову техніку, обладнання,