Маневицький форум

Місце для спілкування і хорошого настрою
Сьогодні: 19 січня, 2018, 16:28

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 72 повідомлень ]  На сторінку 1, 2, 3  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Soft
ПовідомленняДодано: 16 червня, 2007, 00:37 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 09 травня, 2007, 21:02
Повідомлення: 1490
Звідки: Львів-Маневичі
Спеціально для Boris_KievЗображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 22 червня, 2007, 21:30 
Офлайн
Модератор

З нами з: 17 травня, 2007, 23:28
Повідомлення: 846
Звідки: Одеса-Маневичі
і що це?
:?


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 23 червня, 2007, 13:55 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 09 травня, 2007, 21:02
Повідомлення: 1490
Звідки: Львів-Маневичі
Галя написав:
і що це?
:?

То я одному чуваку показував як можна фільм на 1.4 гіга розділити за допомогою архіватора ВІНРАР на два диски СіДі не встановлюючи на свій комп додаткового ПЗ.
Тобі це про щось говорить? І чому ти така прискіплива до різних дописів?


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 25 червня, 2007, 09:11 
Офлайн
Форумчанин
Аватар користувача

З нами з: 22 травня, 2007, 14:03
Повідомлення: 1212
Звідки: м.Кременець, Тернопільська обл.
:o а я не знала як записати ліцензійні диски, бо вони нестандартного розміру були....
хоча мені все одно погано видно ті малюночки. Фіг повторю :oops:


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 03 серпня, 2007, 11:53 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
http://www.softodrom.ru/ - є "все"...


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 06 серпня, 2007, 17:07 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
Ніхто не мав справи з Windows 2003 server? Є думка собі поставити, бо щось ХР СП2 погано працює з нетом від ОГО. Може в когось стоїть/стояла, які враження?


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 06 серпня, 2007, 18:22 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 09 травня, 2007, 21:02
Повідомлення: 1490
Звідки: Львів-Маневичі
Нет найбільше дружить з Лінуксом. І вірусів під нього менше, а може й взагалі нема

_________________
Мій особистий блог


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 06 серпня, 2007, 18:24 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 09 травня, 2007, 21:02
Повідомлення: 1490
Звідки: Львів-Маневичі
А хто знає як наз. прога яка імітує сервер на харді. Включає в себе PHP, MySQL і Apache?

_________________
Мій особистий блог


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 06 серпня, 2007, 18:27 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 09 травня, 2007, 21:02
Повідомлення: 1490
Звідки: Львів-Маневичі
Step написав:
Ніхто не мав справи з Windows 2003 server? Є думка собі поставити, бо щось ХР СП2 погано працює з нетом від ОГО. Може в когось стоїть/стояла, які враження?

Степ, то скоріше за все тел. лінія в нас така, а не вінда. Бо в мене в батьків стоїть така сама вінда ХР(сервіс пак 2) і в них дуже глючить, а в мене жодного дисконекта ще не було

_________________
Мій особистий блог


Востаннє редагувалось Макс в 06 серпня, 2007, 18:32, всього редагувалось 1 раз.

Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 06 серпня, 2007, 18:30 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 09 травня, 2007, 21:02
Повідомлення: 1490
Звідки: Львів-Маневичі
А Вісту слабо поставити замість ХР ??? Там правда оперативки тре гіг як мінімум, але за цією OC майбутнє

_________________
Мій особистий блог


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 06 серпня, 2007, 19:15 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
Вісту слабо поки що - оперативка 256 розміру. :) Вінда 2003 серверна, тому нею краще користуватися при підключенні до нету. Те що лінія в нас гавняна то одне, те що викидає через помилку в процесі Generic Host Process то вже трохи інше... Тут все разом глючить... Під Лінукс теж є віруси, є навіть під ДОС. Ти собі ще не ставив Вісту?


Востаннє редагувалось Step в 06 серпня, 2007, 20:20, всього редагувалось 1 раз.

Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 06 серпня, 2007, 20:35 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 09 травня, 2007, 21:02
Повідомлення: 1490
Звідки: Львів-Маневичі
Мені влом її ставити. Потім розбиратись. Я вже поставив був той новий офіс(2006 чи віста) так потім стер бо він якийсь туповатий, чи незвичний.

_________________
Мій особистий блог


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 06 серпня, 2007, 20:46 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 09 травня, 2007, 21:02
Повідомлення: 1490
Звідки: Львів-Маневичі
Чим відрізняються користувачі Windows i Linux?
- користувач Linux спочатку плаче, б'ється головою в монітор, а потім читає інструкцію і працює
- користувач Windows спочатку сідає і працює, а потім читає інструкцію і плаче, б'ється головою в монітор

_________________
Мій особистий блог


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 06 серпня, 2007, 21:00 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
Працював я з лінуксом, він надійний, але коли знайдеш якусь нову прикольну прогу під вінду сидітимеш і думатимеш - а коли ж вона вийде під лінухі? Ставити дві операційних якось не гут. Одна буде на диску "Д", а він повільніший від "С"


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 06 серпня, 2007, 21:18 
Офлайн
Форумчанин
Аватар користувача

З нами з: 22 травня, 2007, 14:03
Повідомлення: 1212
Звідки: м.Кременець, Тернопільська обл.
слухайте, а офіційні пакети Вінди є, такі, шоб їх офіційно миожна було поставити на кілька компів. Я чула про таке, в Польші воно ніби-то називається "коробка". Як воно по-нормальному називається?


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 06 серпня, 2007, 21:24 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
На компи можна поставити і з одного диску, але доведеться на кожен окремо, що забирає чимало часу. Простіше ставити по мережі одразу на всі, але щоб зробити це, по-моєму потрібна прога, от тільки яка саме я ну ніяк не пам"ятаю - не доводилось ставити ніколи. Цікавився лише з суто теоретичиних міркувань. Думаю, якщо нагрузити Сашу і заставити його посидіти в Гуглі, то він знайде ту прогу. Мені особисто просто вломЪ. А те що ти називаєш коробками, то можливо корпоративна версія - там теж один диск, просто вона заточена під офісні вимоги, там напр може не бути якихось стандартних іграшок, Movie Maker'a і тому подібне


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 07 серпня, 2007, 15:10 
Офлайн
Форумчанин
Аватар користувача

З нами з: 22 травня, 2007, 14:03
Повідомлення: 1212
Звідки: м.Кременець, Тернопільська обл.
мені треба на роботу, причому все піратське не підходить.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 07 серпня, 2007, 16:20 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
Тоді візьми звичайну ліцензійну копію от і все. З однієї можна поставити на всі компи. А скажеш, що заплатила за "N" копій і будеш мати гроші )))


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 07 серпня, 2007, 16:36 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
Доречі, Макс, поставив я собі Windows 2003 Server і ніяких проблем - в неті сиджу вже пів дня - жодного глюку, жодного дисконнекту...)


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 08 серпня, 2007, 13:56 
Офлайн
Форумчанин
Аватар користувача

З нами з: 22 травня, 2007, 14:03
Повідомлення: 1212
Звідки: м.Кременець, Тернопільська обл.
тут за кожну "не по правилам поставлену прогу" такий штраф валять, шо капець.. крім того, активація вінди може бути лише для одного компа, потім просто нелегально ставиться та сама прога.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 08 серпня, 2007, 15:10 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
Марразм... :roll:


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 08 серпня, 2007, 15:25 
Офлайн
Форумчанин
Аватар користувача

З нами з: 22 травня, 2007, 14:03
Повідомлення: 1212
Звідки: м.Кременець, Тернопільська обл.
Захист прав виробників. За кожну "ліву" пісеньку на компі - 1 долар штрафу. Порахуй, скільки вони здирають з людей. А за проги, я навіть сумму боюсь сказати. Кажуть, шо коли ця перевірка заходить в квартиру, люди викидають компи через вікно. :cry:


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 08 серпня, 2007, 16:26 
Офлайн
Чайнік
Аватар користувача

З нами з: 29 червня, 2007, 06:17
Повідомлення: 724
Я би сам з вікна полетів, якби в нас таке ввели тут...


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 08 серпня, 2007, 22:21 
Офлайн
Форумчанин
Аватар користувача

З нами з: 22 травня, 2007, 14:03
Повідомлення: 1212
Звідки: м.Кременець, Тернопільська обл.
От і прикинь, як мій шеф влетить за 2 компи з піратською начинкою)))


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 09 серпня, 2007, 08:30 
Офлайн
Старожил
Аватар користувача

З нами з: 13 травня, 2007, 18:31
Повідомлення: 442
Звідки: Маневичі
Step написав:
Я би сам з вікна полетів, якби в нас таке ввели тут...

Не полетів би. Думаю в нас скоріше вони б з вікон летіли, якщо б їх взагалі хтось впускав в дім.

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 72 повідомлень ]  На сторінку 1, 2, 3  Далі

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  
cron
Блог про електроінструменти, садову техніку, обладнання,